UITSTAP 13 MEI

Beste ouders

Op 13 mei gaan we weer met heel de Chiro op uitstap. Naar waar we gaan is nog een verrassing, maar we zijn er zeker van dat iedereen het supertof zal vinden!

Om je dochter in te schrijven voor deze leuke dag vragen wij jullie om VOOR 3 MEI, 22 euro te storten op onze chirorekening (BE64 7995 5053 8252). Vergeet zeker niet de naam en de groep (pinkels, speelclub,kwiks,…) van je dochter duidelijk te vermelden bij de overschrijving!

De uren van vertrek en aankomst zullen wij later nog meedelen wanneer we weten welke treinen we gaan nemen. Voor de meisjes die voor de allereerste keer meegaan: de uitstap is een hele dag lang, van ‘s ochtends tot ‘s avonds (late namiddag). Een extra lange Chirodag dus met extra veel plezier!

Hopelijk zijn jullie allemaal van de partij!

Groetjes

de leiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *