Eerste Chirozondag

Hallo allemaal

Hopelijk is iedereen al uitgerust van het bivak want binnenkort is het weer zover… De eerste chirozondag van het nieuwe jaar komt eraan, namelijk de Overgang op 9 september om 14u (tem 17u30)! Zoals ieder jaar kom je op deze dag te weten welke leidsters “van jou” worden!  🙂 Annelore, Lenka & Mona verlaten ons, maar niet getreurd want 6 nieuwe leidsters (Moon, Renske, Ina, Heidi, Merel & Hanne) staan te springen om aan hun eerste leidingsjaar te beginnen (net zoals de net iets oudere leiding al staat te springen hoor 😉 ).

Als je overgaat naar een nieuwe groep zal je ook gedoopt worden, neem in dit geval dus zeker kledij mee die heeeeel erg vuil mag worden!

De Startdag voor alle nieuwe (& oude) kindjes gaat door op 23 september! Op deze dag kan je eens komen kijken of onze Chiro wel echt iets voor jou is (maar daar twijfelen we niet aan 😉 ) Later hierover meer info!

Geniet eerst nog maar van een deugddoende vakantie!

Veel groetjes & tot dan!

De leiding

Laat een reactie achter

© Copyright 2017 - Chiromeisjes Dworp ©
Created by Wilketo