Uitstel… maar geen afstel!

Beste Chiro-leden, ouders, vrienden en sympathisanten,

Zoals jullie ongetwijfeld al wel weten, vieren we binnenkort het 75-jarig bestaan van Chiro Dworp! Wij zijn de voorbije maanden dan ook volop aan de slag gegaan om hier een volledig chiro-gewijs weekend rond uit te werken met heel wat activiteiten voor onze Dworpse chiro-familie.
Maar… die laatste maanden werd ook alles en iedereen getroffen door het Corona-virus… . En hoewel de maatregelen stapsgewijs versoepelen en we allemaal terug wat meer ‘uit ons kot’ mogen, blijven wij met de organisatie met heel wat vragen, twijfels en onzekerheden zitten.
Daarom zijn we genoodzaakt het verjaardagsweekend van onze prachtige Chiro uit te stellen naar een andere datum… . Maar dus niet getreurd!! Dit geeft ons als organisatie de kans er een nóg chiro-gekcentrieker evenement van te maken – moest dat nog mogelijk zijn… .

Wij brengen jullie uiteraard op de hoogte van zodra er een nieuwe datum ingepland staat!

Groetjes,
De organisatie

© Copyright 2017 - Chiromeisjes Dworp ©
Created by Wilketo