Startdag

Ben je tussen de 6 en 18 jaar oud en is elke zondag de tijd van je leven beleven en vrienden voor het leven maken iets voor jou? Kom dan op 20 september zeker eens naar de startdag van de Chiromeisjes van Dworp!

Op de startdag kom je de leiding van het komende jaar te weten en leer je je nieuwe groep kennen.

Het thema van onze startdag is dit jaar de Color Run. Doe dus je witte t-shirt met gekste accessoires aan en kom genieten van dit Chiro-feest.

Dit jaar zal de startdag natuurlijk een beetje anders verlopen. Tijdens de startdag zullen we werken met bubbels. De eerste bubbel zijn alle meisjes geboren tussen 2009 en 2014. Zij worden verwacht om 09u50 aan de pastorij en worden opgehaald om 16u15. De tweede bubbel (iedereen geboren tussen 2003 en 2008) wordt verwacht om 10u10 en kan worden opgehaald om 16u30. Bij het brengen en ophalen vragen we dat iedereen (inclusief de leden van de oudste bubbel) een mondmasker draagt.

‘S middags voorzien wij een heerlijk middagmaal en een drankje. Hiervoor vragen we dat iedereen 4 euro meeneemt (liefst gepast zodat we contact via wisselgeld vermijden).

Wij hebben er alvast suuuper veel zin in!
De leiding
xx 

© Copyright 2017 - Chiromeisjes Dworp ©
Created by Wilketo