Zondag 23 Oktober

Beste ouders,

Vanwege de huidige omstandigheden en stijgende corona-besmettingen hebben wij besloten dit weekend geen Chiro te geven. Deze extra week geeft ons de tijd om de maatregelen door te nemen en ons te organiseren zodat we een veilige omgeving kunnen creëren voor jullie dochters.

Daarnaast, zullen we vanaf nu week per week en groep per groep meedelen of er Chiro gegeven wordt. Hierbij houdt de leiding van elke groep rekening met eventuele symptomen of contact met mensen die positief testten op het virus. Ook zullen we rekening houden met weersomstandigheden, aangezien buitenactiviteiten vanaf nu verplicht zijn voor alle leden boven de 12 jaar.

Vanaf heden wordt elke groep dus behandeld als bubbel. Op deze manier hopen we de kans op besmettingen te verkleinen.Twijfel zeker niet om ons te contacteren met vragen of bezorgdheden!

We hopen te kunnen rekenen op jullie begrip.

Groetjes,

Liese, Luka, Zia, Dorothea, Sien, Luna, Marie, Nel, Sara, Linde, Renske, Heidi en Lore

© Copyright 2017 - Chiromeisjes Dworp ©
Created by Wilketo