WAFELVERKOOP

Beste ouders,

Om onze kassa op een veilige manier te spijzen, hebben we ervoor gekozen om in plaats van een evenement te organiseren, heerlijke wafels en andere gebakjes te verkopen. Het is de bedoeling dat elk lid zijn best doet om zo veel mogelijk wafeltjes te verkopen. Op het einde van de verkoop zullen we dan optellen welke groep het meeste wafels verkocht heeft, de winnende groep wint een heus feest met frietjes!

Laat je dus van je meest competitieve kant zien en probeer dozen te verkopen aan iedereen die je kent: ouders/grootouders/ buren/ vriendjes op school/ tantes en nonkels/…

Betaling van de verkochte wafels gebeurt door middel van overschrijving op het rekeningnummer BE64 7995 5053 8252. In de mededeling moet duidelijk in deze volgorde vermeld staan: ‘Voornaam + naam van het kind + groep + het aantal verkochte dozen’. Om alles administratief duidelijk te houden vragen we de bestelling op dit formulier in zijn geheel te betalen via bovenstaand rekeningnummer.

De verkoop eindigt op 17 oktober, tot die tijd kan je dit formulier afgeven aan je leidster. De wafels kunnen dan op 1 november opgehaald worden op het einde van de zondag aan de chiro.

Groetjes,

De leiding

© Copyright 2017 - Chiromeisjes Dworp ©
Created by Wilketo