BELANGRIJKE INFORMATIE BIVAK 2021

Beste ouders,

Het is bijna zo ver! Op 21 juli trekken de Harley Dworpinsons voor 10 dagen naar Opglabbeek. Omdat we weten dat het kamp er dit jaar opnieuw een beetje anders uit ziet door de corona-maatregelen, sturen we deze mail met de belangrijkste informatie over het kamp.

Voor vertrek

Voor we beginnen aan de 10 leukste dagen van het jaar, doen we naar jaarlijkse gewoonte een luizencontrole. Deze gaat door op zondag 18 juli in tijdsloten per groep:

Pinkels17u
Speelclub17u30
Kwiks18u
Tippers en Tiptiens18u30
Aspi’s19u

Bij de luizencontrole is het de bedoeling dat iedereen zijn medische fiche (bijgevoegd in deze mail) meeneemt en afgeeft. De drie jongste groepen (Pinkels, Speelclub en Kwiks) moeten ook hun kidsID,  2 klevertjes van de mutualiteit en een geldbeugel met een centje voor tweedaagse met daarrop de naam meenemen.

Aangezien de twee oudste groepen (Tiptiens en Aspi’s)  met de fiets naar de kampplaats gaan, brengen ze die dag ook hun valies binnen. De andere groepen mogen hun valies gewoon meebrengen wanneer ze worden afgezet op de kampplaats.

Afzetten en ophalen

Net als vorig jaar, gaan we dit jaar niet met de trein of bus naar de kampplaats. Het is de bedoeling dat de ouders de kinderen afzetten. Ook hiervoor hebben we de uren verdeeld in tijdsloten:

Afzetten op 21 juli:

Kwiks en Tippers16u30
Pinkels en Speelclub17u

Ophalen op 31 juli:

Pinkels en Speelclub10u
Kwiks, Tippers, Tiptiens en Aspi’s10u30

Om het afzetten en ophalen vlot te laten verlopen, vragen we dat ouders in de auto blijven zitten en een mondmasker dragen.

Corona

We vragen dat wie in de dagen voor kamp ziektesymptomen vertoont, zich laat testen en ons hiervan op de hoogte brengt. Het is zeker mogelijk om later aan te sluiten op kamp, wanneer je bijvoorbeeld nog testresultaten of een zelfisolatie moet afwachten.

Zelftesten voor kinderen die terugkomen van vakantie worden ook ten zeerste aangeraden.  Het zou jammer zijn om het kamp voor iedereen stil te leggen door een corona-besmetting.

We zijn er ons van bewust dat de mogelijkheid bestaat dat meisjes uit de oudere groepen, zullen worden opgeroepen voor hun vaccins terwijl we op kamp zijn. Vanuit chiro-nationaal is het dan ook toegestaan dat leden hiervoor de kampplaats verlaten.

Mee te nemen:

In het bivakboekje vonden jullie allemaal al een algemene materiaallijst en ook een individuele lijst per groep. We vergaten hier echter aan toe te voegen dat alle leden ook een motorbende-outfit nodig hebben. We willen graag nog eens benadrukken dat het zeker niet nodig is om hiervoor verkleedkleren aan te kopen, met een beetje creativiteit kom je al een heel eind.

Vergeet niet dat er geen bedden aanwezig zijn op de kampplaats, daarom moet iedereen een veldbed of luchtmatras meenemen. Borden en bestek voorzien wij, dus die hoeven jullie niet mee te nemen. 

Contact

Twijfel zeker niet om ons te contacteren met verdere vragen. Je kan altijd terecht bij de leiding van je groep, de hoofdleiding of onze volwassen begeleiders. Hun contactgegevens staan ook op onze website en vinden jullie in het bivakboekje.

Met vriendelijke groeten,

De leiding

© Copyright 2017 - Chiromeisjes Dworp ©
Created by Wilketo