WIJZIGINGEN LUIZENCONTROLE

Beste ouders,

Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben, zijn er de voorbije dagen heel wat stemmen naar voren gekomen die pleiten voor afname van testen voorafgaand aan een jeugdkamp.

Aangezien wij weten dat testen kostelijk kan zijn, hebben we besloten gratis sneltesten aan te bieden op de luizencontrole. Iedereen die dit wil, kan zich hier kosteloos laten testen. We moedigen dit dan ook aan en hopen dat zo veel mogelijk van jullie dochters zich zullen laten testen. Na een jaar uitkijken en hard werken aan dit kamp, willen we er op deze manier alles aan doen om het bivak op een veilige en verantwoorde manier te laten doorgaan. Het zou dan ook zeer jammer zijn, moesten we vroeger moeten terugkeren door een uitbraak van het virus.

Daarnaast, moedigen we ten zeerste aan dat wie nog in de mogelijkheid is een gratis PCR-test te doen, deze laat afnemen in de laatste dagen voor kamp. In geval van (gedeeltelijke) vaccinatie is een sneltest namelijk niet altijd betrouwbaar.

Om het afnemen van de testen dichter bij het vertrek te plaatsen, hebben we besloten om de luizencontrole een dag te verlaten. Deze zal nu doorgaan op 19 juli. De luizencontrole is opnieuw opgedeeld in tijdsloten per groep:

Pinkels16u30-17u30
Speelclub17u30-18u15
Kwiks18u15-19u
Tippers en Tiptiens19u-19u45
Aspi’s19u45-20u30

We begrijpen dat dit een zeer last-minute beslissing is, maar vanwege de evolutie van de laatste week lijkt het ons opportuun om kort op de bal te spelen. Indien u hieromtrent nog vragen heeft, kan u deze altijd stellen aan de leiding van de groep, de hoofdleidster of onze volwassen begeleiders Nadia en Ulrike.

Wij hopen op jullie medewerking en solidariteit,

Alvast bedankt,

De leidingsploeg

© Copyright 2017 - Chiromeisjes Dworp ©
Created by Wilketo